Tehnologie revolutionara non invaziva

Medicina integrativa - Scanare a intregului corp

Depistare a dezechilibrelor celulare

Tratamente inovative imediate

global8     aparat    

GLOBAL DIAGNOSTICS  este un echipament medical aprobat si certificat CE si  avand peste 2000 de utilizatori in Uniunea Europeana. A fost creat acum aproape 30 de ani in Elvetia, fiind dezvoltat permanent de cercetatori ai companiei Vitatec, in scopul masurarii si analizarii starii energetice a celulelor, organelor si sistemelor corpului uman precum si pentru corectarea deficientelor si blocajelor prin tratamente specifice.

Pentru a analiza starea energetica a organismului uman, GLOBAL DIAGNOSTICS  transmite prin intermediul unor electrozi, microcurenti  ce interactioneaza cu campurile bioelectrice specifice ale organelor corpului. Se efectueaza astfel peste 200 de milioane de masuratori la nivel celular comparandu-se raspunsurile  energetice primite cu informatiile existente in baza de date a aparatului. Sunt astfel evidentiate carentele si nevoile organismului precum si alti factori care pot influenta negativ starea de sanatate.

global3     global9

Se stie ca sunt mii de procese care au loc simultan la nivel celular, iar functionarea  celulei nu poate avea loc doar prin reactii biochimice, acestea fiind procese lente, ci si prin implicarea impulsurilor electromagnetice care au viteze mult mai mari. Cercetarile din ultimile decenii au aratat ca biofizica, adica aceea parte a biologiei care aplica principii ale fizicii in studierea structurilor si proceselor biologice, are o importanta deosebita in diagnosticare si tratament.

Aparatura medicala  GLOBAL DIAGNOSTICS foloseste o tehnologie non-invaziva si are la baza tocmai acest principiu al biofizicii in investigatii si tratamente, prin aplicarea de impulsuri electromagnetice intr-o anumita succesiune si intr-un spectru larg de frecvente.

Despre  Mine

Este expert al Comisiei medicale a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si membru al Comisiei sportive europene a EFAD. Avand licente obtinute atat la Facultatea de medicina generala Carol Davila cat si la Facultatea de nutritie si dietetica a UMF Targu Mures, la care s-au adaugat studii de master in Stiintele nutritiei la Cluj si participari la multe seminarii si congrese internationale, dr Camelia Stefanescu cauta sa gaseasca originea reala a bolii si nu sa trateze efectele acesteia.